Register
 

Stomping Groundz



Author Topic: Bug reports thread  (Read 1237 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Wayne Reynolds

  • doveys cool club of comedy elites
  • BG Reg
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 418
  • Total likes: 117
  • Country: au
  • Activity:
    0%
  • Karma: +7/-6
  • Gender: Male
    • Show only replies by Wayne Reynolds
Re: Bug reports thread
« Reply #45 on: December 17, 2018, 07:56:00 AM »
Embed Instagram feature not working in this post.

Offline cookie monster

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 99
  • Total likes: 18
  • Country: england
  • Activity:
    0.4%
  • Karma: +1/-1
  • The shitposter formerly know as looney
    • Show only replies by cookie monster
Re: Bug reports thread
« Reply #46 on: January 20, 2019, 01:53:28 PM »
Registered at the 14th attemptish, now the pm system is asking stupid questions....


Offline Peachy

Re: Bug reports thread
« Reply #47 on: January 20, 2019, 04:20:17 PM »
now the pm system
Sheesh, only for the first handful of PMs.  Relax and go with the flow.

Online No Okie

Re: Bug reports thread
« Reply #48 on: February 27, 2019, 03:23:49 PM »
How does someone post a photo from attachments and other options? After the photo is selected, then what. Thank you.

Offline Peachy

Re: Bug reports thread
« Reply #49 on: February 27, 2019, 05:29:42 PM »
After you select your file, the name of the file will show in the blue bar but you  won't get a preview and the preview button probably won't work either.  Just go ahead and hit the post button  Your photo will be rendered in the post as a clickable thumbnail.

Like this.

Online No Okie

Re: Bug reports thread
« Reply #50 on: March 02, 2019, 05:39:23 PM »
https://m.imgur.com/gallery/Ja7o4AX

Still struggling with posting a pic. Sorry

Offline Peachy

Re: Bug reports thread
« Reply #51 on: March 02, 2019, 08:12:20 PM »
That doesn't appear to be a valid image address.  Imgur gives me a 404 when I try to open it.

Excuse me, I mean it DOES "appear" to be valid because the configuration is proper and it does take me to an Imgur server.  But the detail of the URL you provided is not one Imgur can resolve. 

To post an image, you should be able to paste that URL into your post, highlight it and click on the IMG button (3rd button in the second row from the top)

The result will be a string that looks like this:
Code: [Select]
[img]https://m.imgur.com/gallery/Ja7o4AX[/img]
Then you can post it

Online No Okie

Re: Bug reports thread
« Reply #52 on: March 07, 2019, 10:15:51 AM »


I can see it when I preview it but cannot post it.

Offline Peachy

Re: Bug reports thread
« Reply #53 on: March 07, 2019, 11:29:35 AM »
Imgur still won't show me teh image with a direct query to their server.  Ergo, the image has some attributes that won't permit it to be shown without a cookie of some kind. 

Try downloading the image and attaching it to a post.


Online No Okie

Re: Bug reports thread
« Reply #54 on: March 16, 2019, 06:57:03 PM »
https://goo.gl/images/MpMc7a

I can post a link, why not the photo? Sorry again

Offline Peachy

Re: Bug reports thread
« Reply #55 on: March 16, 2019, 09:26:36 PM »
https://goo.gl/images/MpMc7a

I can post a link, why not the photo? Sorry again

That link takes you to a google PAGE that features a photo of a yellow Alfa among other images.  If your link does not end in .jpg or .tif or .png it's not a "valid" image url.

I can right click on the yellow car on that page, select "copy image address" and get this:
https://i.ytimg.com/vi/JSvPHC6dY-I/maxresdefault.jpg

Or I can right click on the yellow car and select "open image in new tab" and copy the URL from the address window up top:
https://i.ytimg.com/vi/JSvPHC6dY-I/maxresdefault.jpg

Note that either method gives me the same url.  If I put image tags around it......




Tags: